Vårt mål med Midvinterglöd har varit att skapa en unik alternativ julmarknad som vi blandar med magiska upplevelser för våra besökare. Vi strävar efter att leverera visuella och konstnärliga uttryck, en vacker känsla på plats för besökaren, en helhetsupplevelse för alla sinnen!

 

Vill du vara med och sponsra vår alternativa Julmarknad?
Kontakta då gärna eldsjälarna bakom Midvinterglöd. 

 

PLATINASPONSOR

Pro-Stage

Pro-Stage från Sundsvall hyr ut mobila scener, storbilds-skärmar, tält, bord & bänk, hoppborgar, handikapp-toalettvagn, toalettvagnar och kylvagnar till alla sorters evenemang över hela Sverige. Behövs ljud och ljus tillsammans med bildskärmar på scenen så fixar Pro-Stage det!

Tack vare mobilitet och smidighet samt storlek så lämpar sig våra scener, storbildsskärmar och toalettvagnar mycket väl för turnéer, konserter, politiska arrangemang, tävlingar, även för inomhus evenemang på sporthallar, mässhallar och arenor.

Pro-Stage kan leverera alla produkter vart som helst i Sverige inom 24 tim

Hemsida: www.pro-stage.se
Telefon: 060-66 15 15
E-mail: info@pro-stage.se

Kontakt:

Eric Tjernberg VD
Telefon: 070-696 11 42
E-post: eric@pro-stage.se

 

GULDSPONSORER

Formgivare Anton Alexander Jacobson

Anton Alexander Jacobson och är en idéstark grafisk formgivare/Illustratör/art director från Hudiksvall, Hälsingland.

Anton_jacobson_midvinterglod_logo.jpg
 

A&A Event och Teknik

aaevent.jpg

Vi, Algot och Axel, brinner för teknik. Det stora gemensamma intresset gör det lätt för oss att förstå och arbeta med varandra, beslutet att starta företag låg därför intelångt borta. Våren 2015 föddes det företag som vi båda arbetar med. Med stabila samarbeten redan från start känner vi oss starka och säkra för det som framtiden har att erbjuda.

Med en lång lista av visioner och idéer tar vi stora kliv framåt. Vi tycker om utmaningar och framförallt att ta lärdom av de tillfällen vi får att utvecklas. Planerar du ett arrangemang och behöver hjälp med ljud, ljus och scen eller varför inte bara ett bollplank för tekniska frågor? Då vill vi ha kontakt med dig!

info@aaevent.se

Axel: 0727-264 462
axel@aaevent.se

Algot: 0708-112 413
algot@aaevent.se

Facebook


Fotograf Philippe Rendu

Fotografi handlar om att fånga ögonblicket. Att vara där när det händer.

För mig har fotografering alltid varit något speciellt och något jag älskar att göra. En passion.
Mina uppdrag är vitt skilda, och det är såväl min målsättning som min styrka, förmågan att anpassa mig efter omständigheterna och ta fram det intressanta/vackra i alla slags motiv. Uppdragen består bland annat av att fotografera företag och företagare, brudpar, barn, landskap och natur, reklam, skogsmaskiner och lekfulla husdjur.

070 - 351 90 52
info@philippe.se

Hemsida | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | Epost


Ahlgren & Eliasson Åkeri AB

A & E Åkeri AB är idag ett väl etablerat företag med erfarna chaufförer. Vi arbetar med en modern maskinpark och utför snabba leveranser av grusmaterial.

Ahlgren & Eliasson Åkeri AB
Ingesarven 139
820 70 Bergsjö

Tfn kontor och order: 
0652 - 170 48

Tomas Ahlgren
070 - 667 08 83
 tomas.ahlgren@hotmail.com


Per Trané

Per Trané

Fotograf & Filmare Per Trane´

070-377 99 99
pertrane@gmail.com

Hemsida 


SILVERSPONSORER

Make-up Studio Professional Makeup

make-upstudio_midvinterglod.jpg


Make-Up Studio grundades i Amsterdam 1980 utav en av världens första makeupartister - Wil van’t Hek. Hans största passion var att få arbeta i en högkvalitativ makeup samt att få lära ut och inspirera andra inom yrket. Idag finns Make-Up Studio i mer än 70 länder och erbjuder över över 1600 produkter. Make-Up Studio står för kvalitet, pigment och en otrolig bredd av produkter! Produkterna är inte djurtestade då vi är måna om våra djur. Make-Up Studio säljs idag via salonger, parfymerier samt butiker där det finns personal utbildad inom makeup.
 

make-upstudio_midvinterglod.jpg

Jan-Ove Kardell - Kardells Lantbruk & Entreprenad AB

Kardells lantbruk & entreprenad är ett familjeföretag med säte i Jättendal. Företaget bildades 1989 och är verksam inom skogs och entreprenad branschen. Inom företaget drivs dessutom köttproduktion med drygt 50 dikor. De är i huvudsak verksam inom området Nordanstig och Hudiksvall.

070-397 00 14

Hemsida | Epost


BRONSSPONSOR

Iggesund Paperboard

iggesundpaperboard-sponsor.jpg

 Iggesund Paperboard tillverkar världsledande kartong för mer exklusivt bruk till förpackningar och grafiska ändamål. Förutom bruket i Iggesund äger de även ett bruk i Workington, Storbritannien samt Ströms Bruk i Sverige. Iggesund Paperboard är i princip helt självförsörjande både vad gäller råvara till bruken i form av skog men också energi för att driva bruken.

Iggesund Paperboard producerar idag två huvudsakliga produkter: Invercote som är en SBB (Solid bleached board) tillverkad av kemisk massa och Incada som är en FBB (Folding box board) primärt tillverkad av mekanisk massa. Båda tillhör det övre kundsegmentet och är i första hand avsedda till lyxigare konsumentförpackningar. Exempelvis kartonger som omsluter champagne och whiskey, kosmetika, livsmedel etc.

HemsidaLinkedIn | Instagram | Facebook | Google+


Atellus AB - Webbyrå

Atellus AB grundades 1994 och sedan dess har vi levererat nästan 1000 hemsidor, allt från enkla digitala visitort till mer avancerade webblösningar. Mycket har hänt sedan starten och för oss är det viktigt att alltid vara i framkant när det gäller moderna lösningar som förenklar för såväl våra kunder som deras. Vi producerar det vi och våra kunder behöver inhouse, allt från programmering till grafisk produktion, fotografering, ljudinspelning, drift och support.

HemsidaInstagram | Facebook


Nordanstigs Kommun

nordanstigs-kommun-midvinterglod.png

I norra Hälsingland, nära Sveriges mittpunkt, hittar du Nordanstigs kommun. En kommun med många smultronställen och bara 9 650 invånare på en yta av 1 380 kvadratkilometer.

Kommunen sträcker sig från kusten, med långa sandstränder, till inlandets stora skogar med känsla av vildmark. Vår kommun erbjuder fiskesjöar och jaktmarker, golfbanor och ridstigar. Vintertid har vi alltid mycket snö i inlandet och för alla som vill finns många skidbackar och fina skidspår.

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på Nordanstigs kommun om du vill veta mer om vår kommun.

Vi har öppet alla vardagar, vanligtvis från klockan 7.30 till 16, med lunchstängning från 12 till 13. 

Kommunkontoret ligger på Södra vägen 14 i Bergsjö, nära kyrkan.
Telefonnumret till växeln är 0652-360 00 och vill du skriva till oss är postadressen Box 56, 820 70 BERGSJÖ eller kommun@nordanstig.se

Nordanstig Naturligtvis - Här förverkligar du dina livsdrömmar!

Hemsida | Instagram | Facebook | LinkedIn