Vi hälsar Marie "Renoverian" Näsman välkommen till vår julmarknad!

Det närmar sig Midvinterglöd med stormsteg och vi kommer nu med jämn takt att börja presentera fler av våra utställare som ni kommer att få möta på vår rustika julmarknad under Midvinterglöd! Ni kommer bland annat att få stifta bekantskap med hantverkaren och konstnären Marie Näsman eller som hon även kallar sig "Renoverian"! Vi hälsar dig glödhett välkommen till Midvinterglöd Marie!

Marie "Renoverian" Näsman

Söta små tomtar av Marie "Renoverian" Näsman

Jag anser mig själv vara en kreativ varelse som alltid varit intresserad av att skapa med mina händer. Det ger mig ro i själen att se något vackert växa fram.

Jag köper små loppisfynd som jag sedan gör om med lite färg och kanske någon dekoration. Ibland får saken någon helt annan funktion. Min alster har i regel tre olika rena färger, Vit, Röd eller Svart. Detta är mitt bidrag till "recycling". Jag tar också på mig små renoveringsobjekt om du har något du vill förnya. Jag hoppas att du kommer och kollar in mina små alster på Midvinterglöd i år den 14 December! Välkomna!

// Marie Näsman

 

Kontakta Marie Näsman

Marie Näsman
Gränsfors 49,
820 70 BERGSJÖ
Telefon: 070-6387889
E-post: eiramn62@yahoo.se

 

Hemlagat ätbart i fina burkar av Marie "Renoverian" Näsman

Marie "Renoverian" Näsman

Ljusstake av Marie "Renoverian" Näsman

Kudde av Marie "Renoverian" Näsman