Tänd er glöd, var än ni befinner er, och skapa er egen manifestation av Midvinterglöd!

Kära Glödvänner!

För några månader sedan nödgades vi gå ut med den tråkiga nyheten att årets Midvinterglöd uteblir. Det är emellertid inte hela sanningen, då Midvinterglöd inte bara är vi. Utan vi och ni tillsammans - oss.

Sagoboken stänger. Men ändå inte. Vad som hänt är att vi står inför en sida som lämnats uppsåtligen tom. Tillsammans ska vi nu fylla den.

Vi inbjuder er nu sålunda att från varjehanda håll vaka och vänta med oss, precis som man i äldre dagar gjorde. Var och en på sitt håll. Men tillsammans i tanken. Och ur rådande Ingenting skapar vi det alldeles egna... Någontinget.

Den 9:e december skulle Midvinterglöd 2017 ha gått av stapeln. Och så ska det bli, om än inte i traditionell form. Det här året firar vi alla på varsitt håll. Men likväl tillsammans.

Så tänd er glöd, var än ni befinner er, och skapa er egen manifestation av årets Midvinterglöd! Stor eller liten, enkel eller detaljerad - det spelar ingen roll. Tänd ljus, förklä er till Vinterväsen, eller stå en stund under norrskenet ifall det skulle råka hälsa på. Kort sagt: inlåt er i vadän ni känner att Midvinterglöd är, eller betyder, för just er.

Posta era bilder, filmer, hälsningar och kreativa tankar i vår nya Facebook-grupp: Midvinterglöd Community - Glödvaka!


Tillsammans gör vi det. Av ingenting - Någontinget!

Midvinterglöd 2017 - Ur Ingenting, Någontinget

Midvinterglöd 2017 - Ur Ingenting, Någontinget