Vi hälsar Ekonära Hälsingland välkomna till vår Julmarknad!

Ingen snö i sikte än men vi hoppas att Kung Bore anlände snart och strör ett vackert vitt täcke över Hälsingland! Det puttrar på i så många midvintergrytor nu och många förberedelser är igång för Midivinterglöd! Vi har ännu utställare kvar att presentera för er och hälsar nu Ekonära Hälsingland glödhett välkomna till Midvinterglöd!

 

Ekonära Hälsingland

Margaretha Fredholm & Conny Filin. Ekonära Hälsingland. www.ekonarahalsingland.se

Vi säljer ekologiska och/eller närproducerade varor i vår lilla butik i Bergsjö och i vår webbutik. Vi levererar varorna hem till dörren i hela Hälsingland och skickar per postorder till övriga Sverige. Vår tanke är att vi ska samla massor av ekologiska varor och närproducerade varor under samma tak så att de är lätt för dig som konsument att hitta det du söker. Vi bygger upp vår butik tillsammans med våra kunder som tipsar oss om vad man vill ha för produkter. Vår vision är att erbjuda varor med hög kvalitet till ett bra pris utan kemiska tillsatser för framtidens skull. Vi har även ekologiska matkassar till försäljning, (4 middagar för 4 personer), kontakta oss för mer information!

Under Midvinterglöd kommer vi att sälja ett fint urval från vårt sortiment, bland annat varor från Klockargården, Lotta Boden, Hälsinge ångbryggeri, LjusBoden mm.

 

Kontakta Ekonära Hälsingland

Margaretha Fredholm & Conny Filin

Telefon: 070-222 40 14
Epost: info@ekonarahalsingland.se
Adress: Storgatan 21, 820 70 Bergsjö

Hemsida: ekonarahalsingland.se
Facebook: ekonara.halsingland