Välkommen till vår julmarknad Karl-Ove Ljunglöf!

Det är helt otroligt. Vi satt med andan i halsen hela gårdagskvällen när Ivar härjade hejvilt över våra breddgrader. Vi såg uppdateringar om att hus efter hus blev strömlösa, träd som föll över gårdar och hus, dörrar som slets bort av vinden och tak som lyfte. Det var snudd på otäckt läskigt när vinden piskade på som värst samtidigt som man blir med ens så mycket mer närvarande och känner att man lever när man inser vilken kraft moder jord har. De energier som var i rörelse igår var makalösaNär Ivar skakade om hela vårt hus när det närmade sig midnatt undrade vi om huset skulle stå pall eller inte. Skulle vår loge klara sig? Skulle våra vackra träd så kvar? Skulle strömmen gå? Nu efter en morgonpromenad runt våra ägor så har vi sett att allt har klarat sig och vi har till och med strömmen kvar! 

Vädret ser mycket lovande ut nu inför Midvinterglöd! Några minusgrader och svaga vindar! Det ser vi fram emot! Nu laddar vi för fullt med att ösa på för att fixa allt klart, det blir en hektisk dag! 

Vi forsätter även här på bloggen med att presentera följande utställare som kommer att medverka på Midvinterglöds Julmarknad! 

 

Karl-Ove Ljunglöf

Karl-Ove Ljunglöf

Karl-Ove Ljunglöf har varit småföretagare och verksam i Bergsjö och har konstruerat egna produkter såsom grusharpa, minilunnare, enmanssågverk, trimmringsfräs. Nu tycker Karl-Ove det är intressant och roligt att skapa och återvinna gamla jordbruksredskap samt tillverka grillar och stekfat.

Välkomna till mitt bord på Midvinterglöd, ni hittar mig utomhus där jag står tillsammans med Mona som kommer att servera och sälja kolbullar till er besökare!  Bredvid oss så finner ni även Äventyrsmästarna serverandes mat ( wok)  till försäljning! 

Vi ses på Midvinterglöd!

Återbrukskont av Karl-ove Ljunglöf!

Återbrukskonst av Karl-Ove Ljunglöf!

Återbrukskonst av Karl-Ove Ljunglöf!