Vi hälsar Caroline Bohman Persson / Brännässlan Ateljé välkommen till vår julmarknad!

Första advent har passerat och det nästan pirrar till i hela kroppen av iver för nu är det inte långt kvar tills Midvinterglöd är här! När man sitter bakom spakarna för ett evenemang så rusar tiden fram med stormsteg och ju närmare evenemanget man kommer desto mer punkter fylls på i "To-Do" och "Kom-Ihåg" - listan. Man undrar ibland om listan kan stämma för den verkar ju aldrig ta slut ;)

Men, det är en otroligt spännande och lärorik resa man åker iväg på när man arbetar som arrangör av evenemang. Som slutmål och destination vill man ju landa i den vision man har haft från den stund man tog dom första stegen och sedan byggt upp bit för bit under resans gång. Så det är med spänning vi räknar ner dagarna för att dela slutdestinationen av vår resa med er när vi landar i destination Midvinterglöd 2013!

Det myllrar på för fullt bakom kulisserna och vi har utställare och akter kvar att presentera för er.. så vi fortsätter med att hälsa konstnären Caroline Bohman Persson glödhett välkommen till Midvinterglöd!

 

 

Caroline Bohman Persson - Brännässlan Ateljé

Musselskal i keramik av Caroline Bohman Persson. www.facebook.com/brannasslan

Caroline Bohman Persson. www.facebook.com/brannasslan

Caroline Bohman Persson; är och har alltid varit en kreativ människa, men det var 2011 som hon tog steget fullt ut och satsade helhjärtat på sin inre drivkraft och skaparförmåga. 

Under namnet Brännässlan skapar hon nu i stort och smått, vackert och dramatiskt i många olika material, men alltid med sin personliga prägel. Med naturen och havet som inspirationskälla skapar Caroline nu stora musselskal i keramik, fat, krukor, lyktor mm i inspirerande former. Ofta går form och funktion
hand i hand... 

Caroline jobbar främst som keramiker, med fokus på drejning och skulptering, men är även animatör (dockanimation), blomsterkonstnär, samt designer. Hon har sin ateljé i Sundsvall, men driver även en butik på Västkusten (Glommen) där hon säljer sina havsinspirerade alster samt bedriver kursverksamhet. Du möter henne på Midvinterglöd.

Skulptur av Caroline Bohman Persson. www.facebook.com/brannasslan

Se mer av Carolines konst: www.facebook.com/brannasslan
 

 

 

 

 

Kontakt:

Caroline Bohman Persson
Telefon073-0592737
E-postbrannasslanatelje@gmail.com

Fiskskål av Caroline Bohman Persson. www.facebook.com/brannasslan