Från Lappland till Jättendals Midvinterglöd!

Tänk hade vi vetat för tre år sedan när vi startade Midvinterglöd att vi skulle komma att få presentera så många fantastiska hantverkare från så många olika platser i vårt vackra avlånga land... ja, då hade vi nog nypt oss en eller två gånger i armen. Lycka! 

Det var ju vår dröm. Att finna utställare från bygden, från traditionella världar, alternativa världar och även då finna utställare/konstnärer/hantverkare som ej tidigare ställt ut sina alster i Nordanstigs kommun. Allt för att berika vår kommuns kulturliv, erbjuda våra besökare och oss själva nya upplevelser, möten och bekantskaper.

Vi har nu lagt upp information & presenterat Michael Öberg, Lapland Leather på vår sida för årets utställare och vi välkomnar hantverk från Lappland till Jättendal! :)

Läs mer om Lapland Leathers medverkan på Midvinterglöd!