Nu droppar utställarna in till julmarknaden...

En efter en anmäler sig nu utställare till årets Midvinterglöd och både nya och gamla ansikten kommer ni att få möta på årets marknad! Vi har ännu inte släppt alla detaljer kring Midvinterglöd och marknaden, men det kommer inom kort!
Vill du redan nu anmäla ditt intresse och reservera plats som utställare/ försäljare under Midvinterglöd är du välkommen till att sända in en förhandsanmälan så återkommer vi med mer information inom kort!

Utställare  i logen under Midvinterglöd 2012

Utställare  i logen under Midvinterglöd 2012

Vem kan då ställa ut under Midvinterglöd?

Vår julmarknad är unik och vi siktar som förra året på en bredd bland våra utställare!
Allt från traditionellt hantverk, matverk, konstverk till alternativa konstverk, hantverk och matverk. Våra utställare/försäljare kommer alla att marknadsföras och presenteras på vår hemsida och vårt facebook-event för att våra besökare redan i förväg ska få stifta bekantskap med vem man kommer att få möta på årets julmarknad. Vi har ett begränsat antal platser i logen för utställare så det är både först till kvarn och "vad som säljs" vilket vi tar i beaktande vid ansökan.  Det finns gott om plats utomhus på vår gård/område om man har eget marknadsstånd/tält.

 Är du intresserad av att medverka på årets Midvinterglöd och sälja något på vår julmarknad? Maila då shara@skullartistry.com och berätta vem du är och vad du önskar sälja på marknaden så återkommer vi till dig! 

 // Eldsjälarna bakom Midvinterglöd

 

Loge för utställare under Midvinterglöd.

Loge för utställare under Midvinterglöd.