Islyktor som speglar norrsken

Temat för årets Midvinterglöd är "Norrskenets spegel" och vi hämtar inspiration från Norrskenet för att skapa ett marknadsområde inspirerat av norrskenets färger och det vackra färgspel som kan ses på himlavalvet. I Hälsingland har vi inte förmånen att få ta del av dessa vackra färgspel alltför ofta, men när de väl slår till så förundras man gång efter gång hur vackra dom är. Det är pur magi! Vårt mål för årets Midvinterglöd är att skapa ett magiskt vackert område, där färgspelet från Norrsken återspeglas på marken. 

Inspirationen hämtas från Norrskenets färger

Inspirationen hämtas från Norrskenets färger

Islyktor inspirerade av natur och norrskenets färger

Islyktor redo att läggas in i frysen igen tills det är dags för Midvinterglöd!

Infrysta rosor skapar vackra dekorationer i islyktorna.. 

Kreativiteten är på topp och arbetet med rekvisita för att dekorera området är redan i full gång. Vi har börjat arbetet med att skapa färgade islyktor med infrysta dekorationer och dessa islyktor skall förgylla området och lysa upp när vinterkvällen gör sin entré. Vi ser framför oss ett mäktigt färgspel av islyktor på marken.

Vi lägger åter in ett önskemål till Kung Bore om att ge Midvinterglöd ett vackert snötäcke och en temperatur under nollstrecket.. om inte lär det bli ett häftigt smältande färgspel ;)

 // Eldsjälarna bakom Midvinterglöd

Vi testade att tända upp islyktorna en kylig höstkväll för att se hur dom lyser... så vackert!!