Inom kort släpper vi förköpsbiljetter till Midvinterglöd

Nu är det nära!

Nu börjar bit efter bit falla på plats! Vi kommer inom kort att släppa upp förköpsbiljetter till Midvinterglöd och nyhet för i år är att vi samarbetar med TICNET som kommer att hantera försäljningen av förköpsbiljetterna!

Vi har även en strålande nyhet i och med biljettförsäljningen genom TICNET och detta är att vi kommer att ordna en spännande tävling som man får delta i om man köper förköpsbiljetter genom TICNET! Ni kommer att bli varse om vad det är för tävling och vad man kan vinna inom snar framtid i samband med biljettsläppet! Vi kan redan nu avslöja att det har något att göra med något som är nära förknippat med just Norrskenet..  

Utställarna trillar även in och anmäler sig en efter en och snart är logen fylld. Det finns några platser kvar om du är intresserad av att vara med, sänd då ett mail till shara@skullartistry.com och berätta mer om vem du är och vad du önskar sälja.Vi kommer inom mycket snar framtid att börja annonsera ut en efter en vilka utställare/försäljare/konstnärer ni kommer att få möta här på vår marknad under Midvinterglöd. 

 Årets Luciadräkt under skapande. Sagolikt vackra tyger är inhandlade.. 

 Årets Luciadräkt under skapande. Sagolikt vackra tyger är inhandlade.. 

Programmet för Midvinterglöd börjar även det ta form och all information om det samt vad årets Midvinterglöd innehåller för upplevelser kommer även det i god tid att släppas upp på vår sida! Det är fullt ös bakom ridåerna, knyter spännande samarbeten, vi riggar och röjer i logen, skapar stämningsfull rekvisita till området och årets nya Luciadräkt är även den under skapande.  

Midvinterglöd 14 december i Jättendal, Hälsingland. Vi ses väl då! 

// Eldsjälarna bakom Midvinterglöd