Trolska Skogens hustomte besöker Midvinterglöd!

Midvinterglöd riktar sig till gammal som ung, det är en dag fylld med upplevelser för alla åldrar. För de allra yngsta så kommer Trolska Skogens hustomte på besök i år till Midvinterglöd. Med sig har han stubbar, svampar och lådor med pyssel för barnen!

Vi hälsar Trolska Skogens hustomte glödhett välkommen till Midvinterglöd! 

Trolska skogens hustomte hälsar på under Midvinterglöd. www.trolskaskogen.se

Om Trolska Skogen

Trolska Skogen - här möter du sagan i verkligheten

Trolska skogen är ett familjeresmål i Mellanfjärden i Hälsingland. Vi har öppet dagligen under sommarsäsongen. Under övriga året finns det möjlighet att boka guidade turer. 

Ta med hela familjen på ett skogsäventyr i Trolska Skogen. Här upplever du sagan på egen hand i din egen takt. Vindlande stigar tar dig till gästfria tomtar och rakt in i trollfamiljens boning. Som besökare i trolska skogen får du en spännande uppgift att lösa. Du kan också boka häst och vagn och guidad tur.

Under den första säsongen 2011 lockade Trolska Skogen över 6000 besökare och 2012 mer än fördubblades besökarantalet. Trolska skogen drivs av Mellanfjärdens teaterförening. 

 

Läs mer om Trolska Skogen 

Hemsida: www.trolskaskogen.se
Facebook: www.facebook.com/TrolskaSkogen
E-post: info@trolskaskogen.se

Trolska skogen hälsar på under Midvinterglöd. www.trolskaskogen.se

Trolska skogen gästar olika evenemang med sin mobila lilla trolska skog! I år gästar Trolska skogen Midvinterglöd! www.trolskaskogen.se