Vi hoppas på snö så att vi får åka slädturer med häst genom vinterlandskap!

Igår mötte vi upp med Storskogens Hästturer, Halls Gård som kommer att medverka här på Midvinterglöd med sina vackra fyrbenta springare!  Vi planerade in för deras medverkan här och det kommer att bli både hästturer på ryggen och om vädret så tillåter släddragna turer i vinterlandskap! Så nu hoppas vi verkligen att Kung Bore anländer med sitt vita snötäcke så att vi får höra Bjällerklang från hästdragen släde!  Välkommen Halls Gård och välkommen Kung Bore! Let it snow, let it snow, let it snow...

Storskogens Hästturer, Halls Gård. www.storskogenshastturer.com

Kontakta Storskogens Hästturer, Halls Gård:

Hemsida: www.storskogenshastturer.com

Facebook: www.facebook.com/StorskogensHastturerHallsGard

E-post: elin@storskogenshastturer.com

 

 

Storskogens Hästturer, Halls Gård. www.storskogenshastturer.com

Storskogens Hästturer, Halls Gård. www.storskogenshastturer.com