Vi inleder spännande samarbete med Pro-Stage från Sundsvall!

På vårt möte med Pro-Stage möttes vi av deras storbildsskärm där vår film från Midvinterglöd 2012 spelades upp! Mäktigt! Nu kommer skärmen till Midvinterglöd!

Vårt mål med Midvinterglöd har varit att skapa en unik alternativ julmarknad som vi blandar med magiska upplevelser för våra besökare. Vi strävar efter att leverera visuella och konstnärliga uttryck, en vacker känsla på plats för besökaren, en helhetsupplevelse för alla sinnen! Vi har i år etablerat ett samarbete med företaget Pro-Stage i Sundsvall som bland annat levererar lösningar för evenemang i form av scener, ljud, ljus, storbildsskärmar! 

Till Midvinterglöd kommer Pro-stage att ta med sig deras mobila mellanscen som våra akter kommer att uppträda på samt en storbildsskärm med tillhörande kameror för live-streaming! Vilken fantastiskt nyhet!! Scenen och storbildsskärmen kommer att förstärka upplevelsen av Midvinterglöd för våra besökare än mer! Tillsammans med Pro-Stage tar vi midvinterglöd till nya höjder! 

Vi hälsar Pro-Stage glödhett välkomna till Midvinterglöd!!

 

Pro-Stage

- din kompletta leverantör av scen, läktare, ljus och bild

Pro-Stage hyr ut mobila scener, storbilds-skärmar, tält, bord & bänk, hoppborgar, handikapp-toalettvagn, toalettvagnar och kylvagnar till alla sorters evenemang. Behövs ljud och ljus tillsammans med bildskärmar på scenen så fixar Pro-Stage det!

Tack vare mobilitet och smidighet samt storlek så lämpar sig våra scener, storbildsskärmar och toalettvagnar mycket väl för turnéer, konserter, politiska arrangemang, tävlingar, även för inomhus evenemang på sporthallar, mässhallar och arenor.

Pro-Stage kan leverera alla produkter vart som helst i Sverige inom 
24 timmar!


Pro-stage produkter:

Stor scen på plats i Sundsvall. www.pro-stage.se

Stor scen på plats i Sundsvall. www.pro-stage.se

Stora scenen: 

Denna snygga scen har en total yta av 55 m2. Scenen har flamsäkra tak och väggar, godkända trappor och halkfria golv! Snabba upp och nedtagningar. Den
 kan monteras på 1 timme av en person
 och kan användas på flera platser samma dag! 

Scenen kan levereras inom 24 timmar vart som helst i Sverige med utgångspunkt från Sundsvall.

Mellan scen, www.pro-stage.se

Mellan scen, www.pro-stage.se

Mellanscenen:

Denna scen bygger man på 5 minuter. Det ger en snabbhet som också gör att man kan hinna med flera evenemang under samma dygn. I mellanscenen kan man även transportera utrustning för evenemanget! Den är låsbar och kan stå på samma position och lätt göras i ordning igen. Mellanscenen har en total yta
av 27m2.


Scenen kan levereras inom 24 timmar vart som helst i Sverige med utgångspunkt från Sundsvall.

 

Storbildsskärm, www.pro-stage.se

Storbildsskärm, www.pro-stage.se

Bildskärm: 

Idag är det en självklarhet med storbildsskärmar vid sport-events, festivaler, invigningar, konserter och mässor. Vår bildskärm är på 18,4m2 (260tum) och den sitter monterad i ett släp med öppningsbara sidor och tak. Skärmen lyfts med hydraulik till önskad höjd. Snabba uppställningar och rivningar vilket gör att man kan lätt vara på 2 platser varje dag. Det behövs inga trossar eller upphängningar. 

Skärmen kan levereras inom 24 timmar vart som helst i Sverige med utgångspunkt från Sundsvall.
 

Nytt för 2013: 

Vi har en egen kameraproduktion som ett komplement till storbildsskärmen! Det är 2st HD kameror som även kan spela in samtidigt som dom streamar upp på storbildsskärmen!
 

Läs mer om våra scener, storbildsskärm och övriga produkter på www.pro-stage.se

 

Hoppborg via ProStage i Sundsvall. www.pro-stage.se

Hoppborg via ProStage i Sundsvall. www.pro-stage.se

Kontakta Pro Stage

Tingstavägen 4
862 32 Kvissleby

Telefon: 060-66 15 15
E-mail: info@pro-stage.se

 

Eric Tjernberg VD

Telefon: 070-696 11 42
 
E-post: eric@pro-stage.se


Jimmy Forsberg

Telefon: 070-696 02 46
 
E-post: jimmy@pro-stage.se