Vi hälsar Anna Galtsdotter Design välkommen till Midvinterglöds Julmarknad!

Hoppas ni alla har haft en fin helg! Vi räknar ner veckorna som blir till dagar och snart är vi inne på minuter och så är Midvinterglöd här! Vi har många utställare kvar att presentera som kommer att gästa vår julmarknad och med detta sagt så får ni härmed redan nu bekanta er med nästa utställargäst på vår marknad!

Glödhett välkommen till Midvinterglöd Anna Galtsdotter Design! 

 

Anna Galtsdotter Design

Smycken Anna Galtsdotter Design. http://www.eyedrop.net/ulrika

Ulrika Fagernäs. Foto: Katarina Hansson

Jag heter Anna- Ulrika Fagernäs och mitt företags namn härstammar från mitt fornfinska / danska ättenamn Galt, jag bor och lever för närvarande i Alfta men född i Gävle och även bott i Österbotten, svängt några turer till Västafrika via England samt även bott och verkat uppe i Lappland i Lannavaara ( 30 mil från Ryssland) . 

Jag är 4.de generation healer på min pappas sida från Finland (pratar inte finska utan kommer från en minoritet Österbotten där svenska är huvudspråket) men född i Gävle numera bosatt i Alfta - Hälsingland. Jag har praktiserat energi terapi : Healing & Medium & Schamanism under 13 parallellt med min konstnärliga verksamhet. Där jag främst arbetar med naturmaterial såsom sten /mineral, ädelmetaller, skinn. Om ett par år har jag varit verksam konsthantverkare med inriktning på forntida teknik i eget skapande.

Till Midvinterglöd tar jag med mina häxamplar, Omtankehjärtan, supkoppar och ljusamplar samt lyktor,både för inom o utomhusbruk (stengods) Kraftsmycken och delar ut mina Prova på behandlings kort om du besöker mitt bord. Varmt Välkommen till mig, en Kuckelimuck kärring av den gamla stammen! 

// Ulrika Fagernäs

 

Kontakta Anna Galtsdotter Design

Hemsidawww.eyedrop.net/ulrika
Facebookwww.facebook.com/Omtanke
E-post: annagaltsdotter@msn.com

Silversmycke. Anna Galtsdotter Design. http://www.eyedrop.net/ulrika

Supkoppar. Anna Galtsdotter Design. http://www.eyedrop.net/ulrika

Hälsinge Hambon. Hårgagubben i silver. Anna Galtsdotter Design http://www.eyedrop.net/ulrika

Häxampel Anna Galtsdotter Design. http://www.eyedrop.net/ulrika