"Aurora Safari Camp" prisas i kategorin "Glamping" som står för Glamorous camping.

Vi är stolta över att meddela att Fredrik Broman som är ägare av företaget Aurora Safari Camp har vunnit priset "Award of Swedish Lapland" med sin "Glamorösa camping"! 

Fredrik Broman som är ägare av Aurora Safari Camp. 

Motiveringen löd: 

”Världstrenden “Glamping” – glamorous camping, i en unik arktisk tolkning som attraherar globalt. Aurora Safari Camp förenar på ett nytt och innovativ sätt, den globala resenärens höga krav på boendestandard och ett nära möte med Swedish Laplands natur och möjlighet till avskildhet.” !

Stort grattis till Fredrik Broman och Aurora Safari Camp - och det kommer verkligen att bli ett stort grattis till den lyckliga vinnare som ror hem priset i vår tävling där man kan vinna ett upplevelsepaket för 2 personer under 3 dagar till just Aurora Safari Camp! 

Läs artikeln i NSD


Vill du vinna en resa till Aurora Safari Camp?

Vill du delta i tävlingen och ha möjlighet att vinna detta upplevelsepaket? Boka då biljetter till Midvinterglöd genom TICNET och maila in din motivering till vad du tycker är vackrast med Norrskenet! Läs mer på vår hemsida om denna tävling!

www.midvinterglod.se/tavling

Vill du vinna en resa till Aurora Safari Camp och Glampa?