Myrans bakverk finns med på Midvinterglöds julmarknad!

Det är fullt ös nu bakom kulisserna inför Midvinterglöd! Vi håller på som bäst med att fixa till logen där julmarknaden kommer att vara och i år skapar vi ännu mer stämning inne i logen med hjälp av belysning och dekorationer! Vi sätter även stor fokus i år på att skapa ett magiskt upplyst området utomhus och vi skissar och ritar upp vart alla aktiviteter skall vara och vilka tider programpunkterna skall vara med!

Vi har ett gäng med härliga utställare att presentera ännu som skall vara med på årets Julmarknad så nästa i raden som vi hälsar glödhett välkommen är Myrans Bullar & Bakverk från Hudiksvall!

 

Myrans Bullar & Bakverk

Myrans Bullar & Bakverk. www.myrans.com

Det viktiga för mig är att baka med känsla och kvalitet, den som äter mina bakverk, vill jag ska ha en smakupplevelse och njuta för en stund. Jag bakar bullar & bakverk med hög kvalitet och låter fantasin flöda i bakverken jag gör.

Jag erbjuder även catering på smörgåstårtor, bröllopstårtor, tårtor eller andra bakverk. Levererar till er arbetsplats det ni önskar till fikat, konferensen mm. Under Midvinterglöd kommer vi att sälja Bullar & Bakverk som hör julen till! Välkomna till vårt bord och till en smakupplevelse! 

 

Kontakta Myrans Bullar & Bakverk

Myrans Bullar & Bakverk. www.myrans.com

Kontakt: Myran
Telefon: 076-170 69 59
E-post: info@myrans.com
Hemsida: www.myrans.com

 

Myrans Bullar & Bakverk. www.myrans.com