Tävla i Makeup med ditt vinterväsen på Midvinterglöd!

Nu närmar sig Midvinterglöd med stora steg! Det är så nära nu så vi kan känna pulsen av Midvinterns hjärta slå fortare och fortare... snart smäller det till i Jättendal den 13 december! 

Makeup, Styling & Foto: Petra Shara Stoor Grafisk design & retusch: Anton Jacobson Modell: Alma Karlsson

Makeup, Styling & Foto: Petra Shara Stoor
Grafisk design & retusch: Anton Jacobson
Modell: Alma Karlsson

Denna dag när vi tillsammans firar stjärneldarna på himlavalvet med berättelser från svunna tider. När vi tillsammans firar att ljuset är på väg tillbaka. När vi tillsammans firar Midvinter i vackra Jättendal, magiska Hälsingland.
 

DELTAI VÅR MAKEUP-TÄVLING OCH SKAPA ETT VINTERVÄSEN!
VINN MAKEUP-PRODUKTER FRÅN
DA VINCI COSMETICS TILL ETT
ÄRDE AV 5000 KR!

 

 

 

MAKEUPTÄVLING

Årets tema under Midvinterglöd 2014 är "Vinterväsen" och i år önskar vi se så många vinterväsen som bara möjligt medverka under dagen som gör vår berättelse och midvintervärld än mer levande denna dag. Så väck upp skaparlusten i dig, ta fram kreatören och barnet i dig och skapa ett vinterväsen till vår Midvinterglöd! Var med i vår spännande makeuptävling där du kan vinna makeupprodukter från Da Vinci Cosmetics till ett värde av 5000 kr!! 

Du behöver inte vara ett proffs för att delta- det räcker att du har fantasi! Alla kan vara med!!

Skapa ett magiskt fantasifullt vinterväsen från djupet av folktron, sagornas värld eller andra dimensioner. Låt ditt vinterväsen vakna till liv när midvinterns hjärta slår för Hälsingland! Låt ditt vinterväsen dansa i månens sken, i rimfrostig natt, i stjärneldars glans.
— Midvinterglöd

Da Vinci Makeup till ett värde av 5000 kr till vinnaren i makeuptävlingen!

Första pris till vinnaren i Makeuptävlingen - Makeupprodukter från Da Vinci Cosmetics värde 5000 kr.

Första pris till vinnaren i Makeuptävlingen - Makeupprodukter från Da Vinci Cosmetics värde 5000 kr.

1:a pris: 
2st Mineral puder foundations, Bronzing powder, rouge, ögonprimer, 9st ögonglitter, 3 st "9-stack" ögonskuggor, dvs 27st ögonskuggor i olika skimrande nyanser, 3st ögonpennor, 2st läppstift, 2st läppglans, en genomskinlig mascara (så du kan skapa vilken färg du vill på mascaran genom att tillföra ögonskugga), cleansing Milk, 8 st Makeup-penslar!

2:a pris:
2-3 pris erhåller varsin "9-stack" ögonskugga med 9 ögonskuggor i skimrande färger!

 

Huvudvinsten i tävlingen sponsras av företaget GOLDTOUCH som drivs av Pia & Kerstin. Goldtouch representerar och säljer Da Vinci Cosmetics, mineralmakeup från USA.

Såhär berättar Pia och Kerstin om Goldtouch arbete med produkter: 

 

GOLDTOUCH

DaVincicosmeticsMidvinterglod.jpg

Vi är två mogna kvinnor som startade Goldtouch med att vi ville ha rena produkter som alla ska kunna använda sig av utan allergiska reaktioner. Vi letade efter företag som var GMP-certifierade för då vet man med säkerhet att innehållet som står på förpackningen är den rätta. Vi uteslöt parfym , mineraloljor, alkohol och parabener och har inte haft någon kund med allergisk reaktion
(vad vi vet om). Efter hudvården ville vi ha en bra makeup då fick vi kontakt med Da Vinci Cosmetics USA som har 100 rena produkter som är så bra att du kan sova med dem utan att reagera med acne eller att det täpper till porer. Vår strävan är bra produkter som passar dom flesta. 

www.goldtouch.se

 

VILL DU INTE VARA MED OCH TÄVLA MEN KLÄ UPP DIG I VÅRT TEMA ÄNDÅ? 

Vill du inte vara med och tävla men önskar klä upp dig,styla till dig och medverka under dagen iklädd i vårt tema "Vinterväsen" eller annat vintrigt tema så går det ju såklart superbra!! Jättekul! Det kan vara allt från en liten fjäder i hatten till att du skapar egna fantasifulla kläder och styling. Du bestämmer! Så även om du inte vill vara med i tävlingen är du glödhett välkommen att komma klädd i vintertema. Vi lovar- du kommer att smälta in :) Ju fler fantasiväsen vi är- desto vackrare saga!