Tinker Tailor tredje gången gillt på Midvinterglöd!

Vi har några utställare kvar att lyfta fram och presentera till er innan det är dags för er att möta dom här i person på Midvinterglöd. Blandningen av utställare i år på Midvinterglöds julmarknad är än en gång alldeles fenomenal och vår julmarknad kryllar av kreatörer och konstnärer från olika världar.

Det är just det som är så spännande på vår alternativa julmarknad, kreatörer och hantverkare från olika världar möts på samma plattform för att erbjuda er besökare en spännande upplevelse och något nytt! Vi hälsar Tinker Tailor glödhett välkommen ännu ett år till vår Midvinterglöd! 

Tinkertailormidvinterglöd

Tinker Tailor vurmar för gamla tiders science fiction och allt som är vackert. Hon uppdaterar stilen från den industriella revolutionen.  På Midvinterglöd kommer hon att sälja stormhattar, spetsvantar, hennes egna unika Nyoscarianska & Goth-handväskor samt ett och annat krimskrams.