Eld & LED-show med Act of Emotion på Midvinterglöd!

Vi har sparat några riktigt stora och glödheta godbitar att presentera såhär på raksträckan innan det är dags för själva Midvinterglöd 13 december!! En nyhet som är rykande het som vi med stor glädje presenterar är det glödheta samarbete som vi har inlett med fantastiska eldkonstnärerna och nycirkusartisterna Act Of Emotion!

actofemotionmidvinterglod.jpg

Under Midvinterglöd 13 december 2014 kommer Act Of Emotion att uppträda och bjuda publiken på ett mäktigt kombinationsnummer av LED-ljusshow och Eldshow! OCH för första gången någonsin i Midvinterglöds historia i Jättendal, så kommer ni även att få uppleva hur vi med hjälp av elden för berättelsen om Lucia i folktron vidare och till fler dimensioner.

Act Of Emotion kommer nämligen även att ha flera glödande fingrar med i årets lucia i folktron show!! Det kommer att bli en smäktande vacker och magisk luciashow i år där inslaget av eld kommer att förstärka upplevelsen för er än mer. Ja, helt enkelt, en ny, unik världspremiär på Midvinterglöd i Jättendal, Hälsingland! :) 

actofemotionmidvinterglod.jpg

Missa inte årets Midvinterglöd - och vet ni... vi har ännu fler godbitar att presentera för er innan glöden är här så håll er uppdaterade, vi uppdaterar kontinuerligt våra sidor! Vi längtar till den 13 december! Hoppas ni gör det med! :) 

Act of Emotion gästade Svenska Akademiens spelning under Urkult 2013.

http://www.actofemotion.se
https://www.facebook.com/ActOfEmotion