Riksspelman Thomas von Wachenfeldt och dragspelare Tomas Söderlund uppträder i musikkvarnen!

Vi har den stora glädjen att presentera att de fantastiska musikerna violinisten Thomas von Wachenfeldt och dragspelaren Tomas Söderlund kommer att gästa Midvinterglöd och dela med sig av sina glödande toner i musikkvarnen! Så missa inte ett besök i kvarnen, sätt er ner en stund, vila fötterna, köp en matbit och njut av vacker musik en stund innan ni beger er ut på julmarknaden och alla de andra äventyr och shower som Midvinterglöd erbjuder under dagen. 

thomasvonwachenfeldt.jpg

Än en gång vill vi påminna er besökare om att Musikkvarnen är naggande liten och god, en mysig plats som inte rymmer en folkstorm av många människor samtidigt. Detta till trots, så hoppas vi att alla kan dela med sig av värmen och musiken så att alla får plats och tid att sätta sig ner en stund. Vi räknar med att det blir trångt och mysigt på många håll och kanter på Midvinterglöd, men det är en del av charmen med det hela.

Vi hälsar Thomas von Wachenfeldt och Tomas Söderlund glödhett välkomna till Midvinterglöd!