Skulls & Bones Artwork välkomnar er till Midvinterglöd 13 December!

petrasharastoor.jpg

Som värdinna för evenemanget Midvinterglöd vill jag Petra Shara Stoor hälsa er alla glödhett välkomna till årets Midvinterglöd 2014 - Vinterväsen! Det är nu på lördag som det smäller till och det team av eldsjälar vi är som har jobbat så hårt med att förverkliga glöden... vi är nu inne i sista raksträckan när alla minuter räknas, när timmarna är kortare än någonsin och när adrenalinet rusar i ådrorna, nervositeten spritter i maggropen, hjärtat dunkar hårt...hela vårt väsen andas Midvinterglöd! Det är så spännande, så nervöst, så underbart magiskt! För det är verkligen något magiskt som sker med oss när Midvinterglöd är nära och när Midvinterglöd sen sker. Det går inte att beskriva, men många brukar känna av det när man väl är här... det är något magiskt i luften. 

petrasharastoor_fredrikbroman_midvinterglod.jpg

Under Midvinterglöd kommer jag att ställa ut delar av min skelettkonst på övre våningen av logen där Julmarknaden sker!


Det kommer att finnas skyltat hur ni hittar upp till min skelettkonstutställning och hur ni även då samtidigt hittar till airbrush-konstnärinnan Linda "Flickan" Tolinds utställning med motivlack. Linda kommer även att måla live under Midvinterglöd med sin airbrush så ni kan fånga henne in action. Så på ovanvåningen i logen finner ni två konstnärinnor, sida vid sida. Petra Shara Stoor, Skulls & Bones Artwork och Linda "Flickan" Tolind, Flickan.com! 

På tal om Linda "Flickan" Tolind och hennes fantastiska airbrush-konst och live airbrush-målning som ni kommer att få ta del av på Midvinterglöd denna lördag. så under Midvinterglöd kommer ni även bland annat att få se den färdigställda målningen av undertecknad tillsammans med mina älskade katter!! Åh, vilken fin överraskning jag fick idag när denna bild landade i min inbox...! WoW!!! 

Linda "Flickan" Tolind sände en överraskning i min mail idag.. hon hade avbildat mig tillsammans med mina älskade katter... wow!! Den färdigställda målningen kan ses på Midvinterglöd nu på lördag! Detta mina vänner är ett hett julklappstips - en egoboost. Bli avbildad och låt flickan.com skapa magi med sin airbrush! 

Linda "Flickan" Tolind sände en överraskning i min mail idag.. hon hade avbildat mig tillsammans med mina älskade katter... wow!! Den färdigställda målningen kan ses på Midvinterglöd nu på lördag! Detta mina vänner är ett hett julklappstips - en egoboost. Bli avbildad och låt flickan.com skapa magi med sin airbrush! 

Vi har några uppdateringar kvar att göra innan Midvinterglöd är här...hjälpa oss gärna att sprida ordet om Midvinterglöd bland era nära och kära. Vi hoppas att få dela vår Midvinterglöd med så många som möjligt. 

Glödhett välkomna, 

Petra Shara Stoor, Skulls & Bones Artwork

Arrangör, Midvinterglöd