Midvinterglöds Lucia i folktron gästar Hudiksvall lördag 20 December 2014

Midvinterglod_philipperendu_lucia_folktro.jpg

Vi är stolta över att presentera att Midvinterglöds "Lucia i folktron" gästar Hudiksvall lördagen 20 december för att även där sprida värme, mystik och glöd i Midvintertid. Detta sker genom ett samarbete med Fokus Glada Hudik och Hudik City som bjuder in vår folktrolucia till ett gästspel för att uppvisa vårt magiska skådespel i hjärtat av Hudiksvall. 

Vi hälsar er alla glödhett välkomna till att ta del av denna magiska stund med oss, där vi tar er med in i folktrons magiska värld genom vokalgruppen Dimmerarýns vackra stämsång, Leo Flavums berättelser om Lucia, Bergsjö Dansstudios bevingade dans och kröningen av vår Lucia i folktron som gestaltas av Katarina Borbos. 

Missade du årets Midvinterglöd i Jättendal - missa då inte ett besök i vackra Hudiksvall lördagen den 20 december där du kan se oss uppträda kl.15:00 när vi tar med oss delar av vår Lucia i folktron show som vi uppträdde med på Midvinterglöd till Hudiksvall. 

Med oss till Hudiksvall har vi även Fredrik Fernlund, konceptmakare från Skulls & Bones Artwork, vår konferencier Janina Stoor, SenzaVib AB, Vår samarbetspartner Pro Stage står för den fantastiska scenen och ljudutrustning, och ljudtekniken tar Sovereign Productions hand om och fotograf Philippe Rendu kommer även att vara med och fånga ögonblicken av denna glödbit i Hudiksvall. 

Glödhett välkomna till Hudiksvall den 20 december kl. 15:00 i Hudiksvall!