Låt oss presentera vår första utställare på Midvinterglöds julmarknad - Grävlings Naturprodukter från Gräsö

Vi har fått in så många ansökningar till vår julmarknad på årets Midvinterglöd och det är dags att börja presentera vilka hantverkare och konstnärer ni kommer att få möta och köpa julklappar av på årets julmarknad. Det är återigen en fantastisk kvalitét och bredd på hantverket och konstverket som vi presenterar på årets julmarknad under Midvinterglöd och vi ser fram emot en spännande marknad i vår vackra loge. 

Grävlings Naturprodukter gästar Midvinterglöds julmarknad

Vi har nu lagt upp den första utställaren och det är Janne och Martina från Grävlings Naturprodukter i Gräsö. Grävlings Naturprodukter är ett litet lokalt företag i Roslagen med fokus på tillvaratagande, hållbart leverne och återbruk. Vi använder oss av naturliga råvaror, gärna sådant man kan hitta i skog och mark, t.ex. kåda, horn och ben. Läs mer om Grävlings Naturprodukter under fliken Utställare 2015 och där kan ni även läsa mer om vilka andra hantverkare och konstnärer ni kommer att få möta under årets Midvinterglöd. Vi kommer att lägga upp presentationer om alla utställare där med jämna mellanrum nu så kika gärna in på den sidan mellan varven. 

Grävlings Naturprodukter gästar Midvinterglöds julmarknad

Grävlings Naturprodukter gästar Midvinterglöds julmarknad

GRÄVLINGS NATURPRODUKTER GRÄSÖ

Mobil: 070-3275421
Hemsida: gravlingsnaturprodukter.se
E-post: kontakt@gravlingsnaturprodukter.se
Instagram: @gravlingsnaturprodukter

 

Vi hälsar Grävlings Naturprodukter från Gräsö glödhett välkomna till magiska Midvinterglöd och vårt vackra Jättendal i Hälsingland!