Linda W Bjarka ställer ut sina porträtt inspirerade av grekisk mytolgi på Midvinterglöd

År efter år är det lika spännande att få in anmälningar från utställare som vill medverka och visa upp sitt fantastiska hantverk och konstverk till försäljning på vår Midvinterglöd. Bredden av hantverkare och konstnärer är precis så bred som vi önskar och arbetar för att ge våra besökare.

Linda W Bjarka ställer ut sina porträtt inspirerade av grekisk mytologi på Midvinterglöd

Vi siktar alltid på att nå en intressant blandning av många spännande nyanser och uttryck där vi djupdyker in i både subkulturella och traditionella hantverksvärldar, så att ni våra besökare skall kunna få med er en fantastiskt bred och nyanserad kulturell upplevelse hem.

Det är just det som är Midvinterglöd- en unik kulturell upplevelse med ett fulldukat smörgåsbord av känslor och energier, intryck och uttryck, djup, bredd och höjder. Vi gör allt för att våra besökare, medverkande akter och utställare ska ges möjlighet till att upptäcka nya världar och dimensioner, att känna pulsen av kreativitet och magi i luften. 

Linda W Bjarka ställer ut sina porträtt inspirerade av grekisk mytologi på Midvinterglöd

Linda W Bjarka ställer ut sina porträtt inspirerade av grekisk mytologi på Midvinterglöd

Vi kommer inom snar framtid att även börja presentera medverkande akter och shower, utlysa årets makeuptävling, samt presentera programmet lite närmare i tidpunkter. Vi fortsätter nu med att välkomna ännu en utställare till vår vackra Midvinterglöd, och det är Linda W Bjarka, Bjarka foton som kommer att ställa ut sina porträtt inspirerade av grekisk mytologi. 

Vi hälsar Linda W Bjarka glödhett välkommen till Midvinterglöd! Läs mer om Linda / Bjarka Foton under fliken "Utställare 2015".

 

Bjarka Foton, Linda W Bjarka, Näsviken

Mobil: 070 371 09 56
E-post: bjarkafoton@gmail.com
Hemsida: bjarkafoton.weebly.com (under uppbyggnad...)