Nymla medverkar på Midvinterglöd med konst & hantverk från natur och folktro

Hoppas ni alla har en underbar fredagkväll! Det har vi! Det är så härligt när hösten är här och med det allt det vackra färgspel och friska dofter som naturen bjuder på. I takt med att hösten blir mer intensiv så lägger sig även skymningen och kvällsmörkret sig tidigare över bygden och det tänds vackra ljus och mysiga eldar i många hus. Det är mitten av oktober och Midvinterglöd står och väntar runt hörnet.

Vi undrar när första snön kommer att falla och om snötäcket kommer att bädda in vår Midvinterglöd ordentligt i år eller ej. Kommer det att blåsa friska vindar, vara minusgrader eller töväder? Eller kommer vi att få strålande sol, krispigt snötäcke och lätt dalande snöflingor? Inget av det vet vi, naturen har många överraskningar i sin ärm.  

Midvinterglöd 2014 i Jättendal! Magiskt! Foto: Martin Burmester

Det vi vet är att Midvinterglöd 2015 kommer att bli alldeles fantastisk än ett år. Magin virvlar redan omkring oss i luften och den är som mest närvarande på själva Midvinterglöd när vi får uppleva den tillsammans med alla som besöker oss då. Vi längtar tills vi får dela årets Midvinterglöd med er - det kommer att bli magiskt vackert. Ett ögonblick vi vill dela med er och tillsammans förvara i våra hjärtan. 

Med det sagt, inleder vi denna helg med att hälsa hantverkaren/konstnären Nymla glödhett välkommen till årets Midvinterglöd! Läs mer om Nymla under fliken "Utställare 2015". Vi önskar även alla en vacker god början på helgen! 

Nymla, Caroline Eklund från Skellefteå medverkar på årets Midvinterglöd och ställer ut sitt hantverk inspirerat av natur och folktro.