Silversmeden Barbro Svensson Löfstedt medverkar på Midvinterglöds julmarknad

Vi arbetar för fullt med att finputsa årets program som vi snart kommer att släppa samt även makeuptävlingen som vi även den snart kommer att utlysa. Det är bråda tider nu för oss arrangörer och för var dag som går så närmar vi oss 12 december när Midvinterglöd äntligen går av stapeln. Som vi längtar! 

Vi har så många fantastiskt duktiga och kvalitativa hantverkare och konstnärer med på årets julmarknad och det är ett sant nöje att presentera dom för er så att ni redan nu kan börja fundera över vilka julklappar ni vill köpa med er hem från julmarknaden. 

Barbro Svensson Löfstedt medverkar på Midvinterglöds julmarknad 2015 med sitt silversmide!

Vi hälsar silversmeden Barbro Svensson Löfstedt glödhett välkommen till Midvinterglöd ännu ett år som utställare! Vill ni läsa mer om Barbro och de övriga utställare som vi presenterat så kan ni göra det under fliken "Utställare 2015". Listan över utställare uppdateras kontinuerligt, så kika gärna in med jämna mellanrum!

Barbro Svensson Löfstedt medverkar på Midvinterglöds julmarknad 2015 med sitt silversmide!