Inspelning av låten Featherfall till årets Midvinterglöd

Vilken spännande dag! Idag har musikern Leo Flavum och vokalgruppen Dimmerarýn befunnit sig i vackra Gränsfors i SenzaVibs studio där musikern Thomas von Wachenfeldt håller till! 

Lovisa Hall och Petra Shara Stoor övar in sin stämma till låten. Lilla Idun är med som stöd :) Foto: Fredrik Fernlund

Anledningen till att vi varit i studion är nämligen för att Leo Flavum skrivit och komponerat en låt som heter "FeatherFall" tillägnad årets Midvinterglöd. Idag var det dags för Dimmerarýn att spela in sin stämsång och medverkan på låten "FeatherFall" med det körarrangemang som Thomas von Wachenfeldt komponerat.

Glada miner i studion! Låtskrivare Leo Flavum och nu är det Barbro Larssons tur att spela in sin stämma på låten FeatherFall. Foto: Fredrik Fernlund

Tua Eurén lägger stämsång till låten FeatherFall. Inspelning i SenzaVibs studio i Gränsfors.
Foto: Fredrik Fernlund

Det är inte långt kvar nu tills låten är klar i sin helhet. Nu ska "bara" den stämsång som spelades in idag med Dimmerarýn mixas och sedan ska hela låten mastras till en färdig version... så spännande!! "FeatherFall" kommer att bli så bra och ska bli så kul att dela den med er.  Fantastiskt arbete av alla inblandade i denna produktion, allt från skapandet av själva låten, inspelning, körarrangemang, stämsång, mix och produktion. Så härligt när Midvinterglöd inspirerar till skapande av nya konstnärliga och musikaliska verk! 

Leo Flavum och Thomas von Wachenfeldt höll i trådarna för inspelningen i SensaVibs studio i Gränsfors! Foto: Fredrik Fernlund

Thomas von Wachenfeldt delar ut noter på körarrangemanget som han skapat till låten FeatherFall och Dimmerarýns medverkan med stämsång. 

Tusen tack till Leo Flavum, Dimmerarýn och Thomas von Wachenfeldt för idag! Nu är det bara att vänta tills "FeatherFall" är redo så att vi kan dela den med alla andra!

FeatherFall

Text & musik, Leo Flavum
Sång: Leo Flavum & Dimmerarýn
Körarrangemang Thomas von Wachenfeldt
Producent: Leo Flavum
Mixad av Leo Flavum & Thomas von Wachenfeldt