Act of Emotions glödheta eldkonst på Midvinterglöd 2015 - Fjäderfall

Vi är oerhört stolta över att välkomna tillbaka världsartisterna och eldkonstnärerna Act of Emotion till Midvinterglöd 2015 - Fjäderfall. Förra året medverkade Act of Emotion på Midvinterglöd och tog publiken med storm med sin vackra, kraftfulla eldshow och skapade magiska stunder både som soloakt och med sin medverkan i showen lucia i folktron.

Act of Emotions medverkan i Lucia i folktronshowen på Midvinterglöd 2014 - Vinterväsen. Även i år medverkar Act of Emotion i Luciashowen! Foto: Håkan Lenneby

Vi hälsar eldkonstnärerna Erik, Serpen och Linda från Act of Emotion glödhett välkomna tillbaka till Midvinterglöd 2015 - Fjäderfall. Act of Emotion kommer att framföra en oförglömlig magisk eldshow samt även i år kommer Act of Emotion att medverka i årets luciashow.

Läs mer om Act of Emotion som medverkande akt på årets Midvinterglöd och kika in med jämna mellanrum på sidan Akter 2015 där vi kontinuerligt kommer att uppdatera med programpunkter för årets Midvinterglöd. 

Act of Emotions eldshow på Midvinterglöd 2014 - Vinterväsen. Foto: Martin Burmester