DarkPassions läckra chokladpraliner på Midvinterglöds julmarknad

DarkPassion från Gnarp medverkar med sina smarriga och vackra chokladpraliner på årets Julmarknad under Midvinterglöd. 

Mums! Bara att se bilderna på chokladpralinerna som Annika von Schlieben, "Pralinpinglan" skapar får det att vattnas i munnen efter dessa godsaker! Annika från DarkPassion var med som utställare förra året med sina goda praliner och pralinerna är inte bara goda utan även vackra. Nästan för vackra att äta upp, men för den goda sakens skull så får man offra dom ;)  

Som Annika själv säger; "Jag lägger ner min själ i mina praliner och varje detalj är viktig. Allt från fina råvaror, gärna ekologiska, till äkta och kraftfulla smaker och inte minst ett utseende som lockar ögat". 

Så sant som det är sagt! Ett hantverk från början till slut, som tilltalar många sinnen. 

Glödhett välkommen till Midvinterglöds julmarknad än ett år DarkPassion! Läs mer om DarkPassion under fliken Utställare 2015. Verkligen GODA nyheter :)