Järvsöklämman med smaker av Hälsingland på Midvinterglöd

Nu är vi inne i november och det är inte långt kvar nu tills det är Midvinterglöd! Adrenalinet stiger i ådrorna för varje dag vi närmar oss! Vi längtar så till årets höjpunkt!

Vi har många fantastiska akter och utställare kvar att presentera för er innan det är grand final den 12 december. Nästa på tur för oss att hälsa glödhett välkommen är Järvsöklämman som kommer att medverka på vår julmarknad! Lotta som står bakom Järvsöklämman startade detta koncept våren 2015 och under sommaren har hon nu sålt klämman i egen regi, främst på lokala event i Järvsötrakten, men även i Gävle på den nya lokala matmässan Svenska Smaker. Responsen har varit mycket positiv och nu fortsätter försäljningen löpande på olika event. 

Det är nu Midvinterglöds tur att få ta del av Järvsös nya smakupplevelse JärvsöKlämman. En fantastisk hällvarm tunnbrödsklämma med smaker av lamm, getost, skinka, pesto och havtornshonung, allt samlat i ett tunnbröd bakat på Stenegård. Hitta din favorit!

Läs mer om Järvsöklämman under fliken Utställare 2015