Med eld, mystik och musik uppträder Dalecarlian Horse Adventures med beridet bågskytte på Midvinterglöd

Från Rättvik kommer Dalecarlian Horse Adventures, som turnerar över hela världen och instruerar i historiska hästsporter och framför allt Beridet bågskytte. Med eld, mystik och musik uppträder Dalecarlian Horse Adventures för första gången på Midvinterglöd 12 december 2015 med beridet bågskytte!

Dalecarlian Horse Adventures uppträder och medverkar för första gången på Midvinterglöd 12 december 2015 med beridet bågskytte med eld, mystik och musik!

När det kommer till historiska hästsporter och beridet bågskytte så är hemligheten för att nå framgång och säkra hästar att kunna dela sig i två delar. Överkroppen används för att hantera en pilbåge samtidigt som underkroppen måste fokusera på att rida hästen.  Det handlar om att lära känna sin bästa kompis och att man vågar lita på varandra. Nu besöker Mats och Ylva Woxmark från Dalecarlian Horse Adventures Midvinterglöd för första gången för att dela med sig av sina erfarenheter och uppvisning av en magisk show med beridet bågskytte med eld, mystik och musik! 

Mats och Ylva Woxmark, Dalecarlian Horse Adventures besöker Midvinterglöd för första gången 12 december 2015! Foto: Malin Jones

Till Midvinterglöd tar de även med sig hästattrappen "Brutus" där våra besökare ges möjlighet till att prova på beridet bågskytte! 

Under Midvinterglöd ges våra besökare möjlighet till att prova på beridet bågskytte på hästattrappen "Brutus". Något för små och stora besökare att testa på! 

Läs mer om Dalecarlian Horse Adventures under fliken Akter 2015

Så otroligt roligt och spännande att inleda detta samarbete med Dalecarlian Horse Adventures som kommer att vara med för första gången på Midvinterglöd! vi ser med spänning fram emot deras medverkan och hälsar Dalecarlian Horse Adventures GLÖDHETT välkommen till vår Midvinterglöd!

 

DALECARLIAN HORSE ADVENTURES

Dalecarlian Horse Adventures AB
Upplevelser i hästväg!

Ylwa & Mats Woxmark
Övre Gärdsjö Sturgälsvägen 6
795 92 Rättvik

Mobil: 070-5102755
E-post: info@bydha.se
Hemsida: bydha.se
Facebookfacebook.com/dalecarlianhorseadventures
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdqOxGk_HSXZVXiSl9XEPtQ
Instagram: instagram.com/dhaprivate/