Skapa ett glödväsen - delta i vår makeuptävling på Midvinterglöd!

Nu kallar vi på alla glödväsen till Midvinterglöd - kom med i vår makeuptävling!

"Vinterväsen" var förra årets tema på Midvinterglöd och här är två magiska väsen som var med i makeuptävlingen på Midvinterglöd 2014 förevigade på bild. Foto: Martin Burmester. 

Nu är det dags att vässa kajalpennan, plocka fram vattenfärger eller fetsmink, glitter och paljetter, kvistar och granris, kostymer, tyger, klister, sax, nål, tråd... nu är det dags att kalla samman alla glödväsen till årets makeuptävling på Midvinterglöd! Årets tema är "Fjäderfall". Inspireras av det, eller hämta inspiration från Midvinterglöd, folktron, myter, legender, magiska världar. Du väljer  - ditt Glödväsen! 

Magiskt Vinterväsen som var med i makeuptävlingen Midvinterglöd 2014! Foto: Philippe Rendu

Vem kan vara med i tävlingen?

Vem som helst kan vara med i denna tävling, vare sig du är rutinerad kreatör/ makeupartist, egenhändigt lärd eller helt nybörjare som aldrig hållit i en makeup-pensel tidigare! Fantasin sätter inga gränser! Du får använda dig av vilka produkter som helst när du skapar ditt eget glödväsen!

Magiskt Vinterväsen som var med i makeuptävlingen Midvinterglöd 2014! Foto: Philippe Rendu

Förvandla dig själv eller en vän till ett magiskt glödväsen och anmäl dig till tävlingen! Behöver du göra både makeup, hår, kostym & rekvisita? Självklart inte, du väljer själv hur mycket du vill göra och vad du inte gör, men helhetsintrycket är ett rätt bra kort att gå på och tänka på. En jury kommer att utse det glödväsen som vinner tävlingen och publiken på Midvinterglöd kommer att dela ut magiska stenar till det väsen dom tycker bäst om. Det väsen med flest stenar vinner publikens pris. 

En jury utser vinnaren av själva makeuptävlingen och alla väsen kallas samman på scenen för att vara del av finalen. Bilden är från Midvinterglöds makeuptävling 2014. Foto: Philippe Rendu. 

Vinn en heldagskurs i specialeffekter och makeup för två personer!

Med ditt glödväsen tävlar du om att att vinna en skräddarsydd heldagskurs i specialeffekter & makeup för två personer tillsammans med maskören & kreatören Petra Shara Stoor, Shara Creations! Vinner du tävlingen får du och din vän får en privat kurs i specialeffekter & makeup, ett kit med specialeffektsmakeup med er hem, lättare fika och mat under dagen, samt redigerade fotografier med er hem på det arbete ni skapat med makeup under denna dag. Vinstens värde: 7000 kr! ( Vinster finns även till 2-3 pristagare, samt pris även till publikens favoritväsen)

Läs mer om tävlingen, vinster, regler och anmäl dig genom formuläret längst ner på tävlingssidan! Ju fler väsen - desto mer magiskt! 

Magiskt Vinterväsen som var med i makeuptävlingen Midvinterglöd 2014! Foto: Philippe Rendu

Anmäl dig till makeuptävlingen

Det var helt fantastiskt att se så många magiska väsen förra året på vår Midvinterglöd och redan nu har anmälningarna börjat droppa in! Så kul!! Så tveka inte, anmäl dig till årets mest magiska tävling - skapa ett glödväsen till Midvinterglöd!

Glödhett välkomna alla GLÖDVÄSEN!!