Titibakas hantverk med inspiration från Nordisk forntid på Midvinterglöds julmarknad

Nu är det sannerligen inte länge kvar tills det är dags för årets Midvinterglöd! Så pirrigt, så spännande och så förväntansfulla vi är, det kommer att bli en magisk dag. Än lyser snön med sin frånvaro, Kung Bore verkar ha annat för sig nu än att klä in marken i sin vita skrud. Men vi hoppas och tror att han kommer och bäddar in marken med sitt vita täcke lagom till vår glöd. 

Allt eftersom vi inväntar Kung Bores ankomst så har vi många saker att sysselsätta oss med, bland annat att dela med oss av alla fantastiska utställare, hantverkare, konstnärer som ni kommer att få möta på vår alternativa julmarknad och dela Midvinterglöd med. Det är med stor glädje vi hälsar hantverkaren Titibaka Arts & Crafts glödhett välkommen tillbaka till Midvinterglöds julmarknad.

Titibaka var med förra året när vi firade Midvinterglöd - Vinterväsen och han besöker oss även i år för att medverka på årets julmarknad. Titibaka ställer än en gång ut sitt vackra hantverk med inspiration från Nordisk forntid, hednatro och folklore.

Läs mer om vår julmarknad och Titibaka Arts & Crafts under fliken utställare 2015

Vi önskar er alla en vacker fredag!