Christine Linde (TOMARUM) och Anton Jacobsson har skapat årets grafiska uttryck för Midvinterglöd 2015 - Fjäderfall

Än ett år kan vi stolt presentera ett otroligt vackert grafiskt uttryck för Midvinterglöd. Årets tema är "Fjäderfall" och utifrån det skulle inspiration hämtas till känslan på det grafiska uttrycket som vi ville åt till årets affisher, flyers, facebookbanner, tidningsannonser mm. 

I år föddes ett spännande samarbete med konstnären Christine Linde (TOMARUM) och grafikern / AD'n Anton Jacobsson emellan. Det grafiska uttryck som vi i år har äran att presentera är synergier och ett otroligt samarbete två grymma konstnärer emellan. Där Christine Lindé arbetade och skapade fram grunden till uttrycket med sitt bildspråk, och där grafikern och AD'n Anton Jacobson gjorde slutfinishen och detaljerna med det grafiska konstnärliga uttrycket. 

Årets grafiska uttryck för Midvinterglöd är så magiskt vackert! Vilket fantastiskt arbete ni gjort Christine och Anton! Och vill även tillägga att du Fredrik Fernlund, som suttit som spindeln i nätet och bollat idéer och styrt upp allt i bakgrunden och sett över detaljerna och helheten, vilket toppenjobb du gjort. Det är ett sant och stort nöje att presentera årets grafiska uttryck för Midvinterglöd 2015 - Fjäderfall

Årets poster för Midvinterglöd - Fjädervall skapad av Christine Linde (Tomarum) och Anton Alexander Jacobson.