Tomarum / Christine Linde ställer ut sin fotokonst på Midvinterglöds julmarknad

Igår så släppte vi upp nyheten och visade upp det vackra grafiska uttrycket som skapats till årets Midvinterglöd. Vi berättade då om att fotokonstnären Christine Linde / Tomarum och grafiker/ AD Anton Jacobsson samarbetat för att få fram det grafiska uttryck som vi är stolta över att presentera för årets Midvinterglöd med tema "Fjäderfall". 

Tomarum / Christine Linde & Anton Jacobsson har tillsammans skapat årets grafiska uttryck för Midvinterglöd 2015 - Fjäderfall. 

Christine Linde / Tomarum medverkar på Midvinterglöds julmarknad

Idag är det dags att lyfta fram fotokonstnären Christine Linde, Tomarum i en egen presentation. Christine / Tomarum återvänder nämligen även detta år till Midvinterglöds alternativa julmarknad för att ställa ut till försäljning sin fotokonst, samt kuddfodral med tryck av hennes konst. Jättekul att Tomarum medverkar ännu ett år som försäljare/utställare på Midvinterglöds julmarknad!

Tomarum / Christine Linde ställer ut sin fotokonst och kuddfodral till försäljning på Midvinterglöds julmarknad 12 december 2015 i Jättendal, Hälsingland. 

Tomarum / Christine Linde är en fotokonstnär som är född och uppväxt i Delsbo, Hälsingland. Fotograferandet har alltid funnits, men det är först de senaste 4-5 åren som det dykt upp väsen ur folktron i hennes bilder. Hon har flera gånger fått frågan om det verkligen är ansikten i bergknallarna här hemma i Hälsingland, men då försöker hon undvika att ge något svar... 

Tomarum / Christine Linde ställer ut sin fotokonst och kuddfodral till försäljning på Midvinterglöds julmarknad 12 december 2015 i Jättendal, Hälsingland. 

Tomarum / Christine Linde ställer ut sin fotokonst och kuddfodral till försäljning på Midvinterglöds julmarknad 12 december 2015 i Jättendal, Hälsingland. 

Läs mer om Tomarum / Christine Linde under fliken Utställare 2015

Vi hälsar Tomarum glödhett välkommen till Midvinterglöds julmarknad 12 december 2015 i Jättendal, vackra Hälsingland!