Det kom ett mail med drömmar från Paris

Det kom ett mail från Paris i lördags, ett mail som berörde oss djupt

Ett mail med ord som fick våra hjärtan att slå med än mer kraft. Mailet vi fick var av en kvinna i Paris som hittat vår sida om Midvinterglöd, följt vårt arbete och sett bilder på det vi skapat tidigare år. Hon skriver i sitt mail att hon tycker det ser så fantastiskt ut och vilken magisk värld vi skapat. Hon skriver vidare att hon snart ska flytta till Sverige och kommer att ta del av årets Midvinterglöd. Så fantastiskt att höra! Hon avslutar sitt mail med orden;

thank you so much to make me dream today after what happened in Paris last night

Dessa ord berörde oss starkt. Att det vi skapar med vår glöd sprids över gränserna och skänker hopp och drömmar även i stunder av sorg och rädsla. Det kändes så fint att få höra dessa värmande ord om vår Midvinterglöd. Våra hjärtan slår nu hårt för att ännu ett år skapa en vacker upplevelse och en magisk dag som vi tillsammans kan dela med er och förvara dessa minnen som ljusglimtar i stunder av mörker. 

Midvinterglöds eldar ska tändas och bära hoppets lågor. Foto: Martin Burmester