Svans smedja med vackert knivhantverk

Tiden går så otroligt snabbt nu och det är inte långt kvar nu så är det dags för Midvinterglöd!
Nu bubblar det i alla grytor, i alla hörn och kanter. Det går hett till bakom kulisserna nu! Vi lägger pusselbit för pusselbit för var dag som går och nu är det inte mycket tid kvar innan pusslet ska vara färdigställt och redo för alla besökare. 

Vår julmarknad är till brädden fylld nu med fantastiska utställare!  Än ett år har vi ett sådant fantastiskt utbud av kvalitativt och unikt hantverk, konstverk och matverk med på vår alternativa julmarknad. Vilken glädjeyra det är att få presentera alla medverkande utställare här och det kommer att vara så roligt att få öppna upp dörrarna till detta härliga kulturella smörgåsbord den 12 december i Jättendal! 

Lars Svahn från Svans Smedja medverkar på Midvinterglöds julmarknad och ställer ut sina vackra knivar till försäljning den 12 december 2015, i Jättendal, Hälsingland

Vi har flera utställare kvar att presentera för er, och näst på tur nu är knivsmeden Lars Svan, som driver Svans Smedja i Kovland, nordväst om Sundsvall. I sin smedja tillverkar Lasse bland annat knivar som han smider, skaftar och syr sliren till knivarna. I år är det första gången som Lasse medverkar på Midvinterglöds julmarknad och han kommer att ställa ut sina knivar till försäljning där. 

Läs mer om Lasse och Svans Smedja under fliken Utställare 2015

Vi hälsar Svans Smedja knivskarpt och glödhett välkommen till Midvinterglöd!