Broder Joe's skäggprodukter - love, peace & beard

När det hänger på skägget då är det skäggexperten John-Olov Erickson från Forsa som ni ska prata i (om) skägget med! John-Olov är mannen bakom Broder Joe´s skäggprodukter som han tillverkar i liten skala men med mycket kärlek. John-Olov tycker om skägg, nästan lite för mycket och vill att alla ska göra ett ärligt försök till att anlägga ett stort härligt helskägg!

John-Olov Erickson, skäggexperten som står bakom Broder Joe's skäggprodukter kommer att medverka på Midvinterglöds julmarknad och sälja ekologiska egentillverkade skäggprodukter. 

Så alla ni som funderat på att låta skägget växa ut- nu är tiden sannerligen inne för det och behöver ni tips, råd, produkter för skägget så ska ni besöka Broder Joe på Midvinterglöds julmarknad. Där kan ni köpa ekologiska skäggprodukter såsom skäggolja, skäggvax, skäggbalm och mustaschvax! 

Läs mer om Broder Joe under utställare 2015

Vi säger som Broder Joe; Love, peace and beard och vi hälsar John-Olov med sitt skägg glödhett välkommen på Midvinterglöds Julmarknad!