Midvinterglöd besöker julmarknaden på Garpenbergs slott 21-22 november

I helgen har vi ett spännande äventyr framför oss. Det är nämligen så att 21-22 november är det julmarknad på vackra Garpenbergs slott i Dalarna där vi ska medverka med glödbitar från vår Midvinterglöd. Vi arrangörer (Petra Shara Stoor, Fredrik Fernlund & Janina Stoor) samt vokalgruppen Dimmerar'yn kommer arla lördagmorgon att sätta siktet på Dalarna för att under denna helg sprida lite av glödstämningen till Garpenbergs slott.

Vokalgruppen Dimmerar'yn kommer att gå omkring på marknaden och bjuda på vacker stämsång vid lite olika tidpunkter under dagen. När klockan slår 14:00 uppträder Dimmerar'yn på slottstrappen med sånger från själva lucia i folktron showen som vokalgruppen uppträtt med på Midvinterglöd. 

Vokalgruppen Dimmerar'yn som medverkar på Midvinterglöd i showen lucia i folktron kommer att uppträda med stämsång på Garpenbergs julmarknad 21-22 november. 

Midvinterglöd kommer även att ha ett bord på marknaden i slottet där ni som är intresserade av att veta mer om vårt evenemang Midvinterglöd 12 december gärna får komma och hälsa på oss och prata med oss. Petra Shara Stoor kommer även där att ställa ut några alster av sin skelettkonst från Skulls & Bones Artwork och konstnären Janina Stoor ställer ut en av sina oljemålningar mm. 

Petra Shara Stoor och Fredrik Fernlund, arrangörer för Midvinterglöd medverkar på Garpenbergs julmarknad för att berätta mer om Midvinterglöd. Petra Shara Stoor ställer även ut delar av sin skelettkonst på marknaden. 

Janina Stoor, medarrangör på Midvinterglöd kommer ni även att träffa på Garpenbergs julmarknad. Janina ställer även ut en oljemålning på marknaden. 

Konstnären Janina Stoor ställer även ut en tavla på Garpenbergs Julmarknad. Ovan en tavla Janina målat och sålt. ( Ej den som ställs ut i helgen) 

Det känns så fantastiskt att vi får så många förfrågningar att sprida glödbitar till olika delar av landet och det ska verkligen bli jättekul att vara en helg i Dalarna på underbara Garpenbergs slott och träffa alla besökare på deras julmarknad. 

Vi ser framemot att se er alla där!