heArt of Helsing - konst & design med hjärtat i Hälsingland

Vår julmarknad är nu fullbokad med fantastiska utställare som kommer att ha fantastiskt hantverk till salu på vår Midvinterglöd! Så letar ni julklappar till nära och kära så kommer ni att finna många av dom på vår julmarknad!  Vi har en handfull utställare kvar att presentera för er och nästa på tur att hälsa glödhett välkommen till Midvinterglöds alternativa julmarknad är ingen mindre än konstnären och smyckesdesignern Stina-Elise Trolin med sitt heART of Helsing

Stina-Elise Trolin ställer ut sina smycken till försäljning på Midvinterglöds julmarknad. 

Stina-Elise Trolin har sina rötter och sitt hjärta i Hälsingland, med sitt ursprung från Forsa. Nu bor hon i Eskilstuna, men försöker så mycket hon bara kan få med och avspegla sitt hjärta som slår för Hälsingland i sitt utryck med konst och design.

Stina-Elise Trolin ställer ut sina smycken till försäljning på Midvinterglöds julmarknad. 

Stina-Elise Trolin ställer ut sina smycken till försäljning på Midvinterglöds julmarknad. 

Läs mer om heART of Helsing under fliken Utställare 2015

Vi längtar tills Midvinterglöd är här så att vi alla får ta del av allt det fantastiska hantverk som vår julmarknad kommer att bjuda på!