Fengshuikonsulten Marianne Munther ställer ut sitt hantverk

Äntligen har snön anlänt!! Så glada vi blev när Kung Bore gjorde sin entré och bäddade in Jättendal i ett första snötäcke, om än inte så tjockt men ljuvligt vitt och ljust är det på marken. Det infinner sig en helt annan känsla när snön faller och vi hoppas att Kung Bore vill förära oss med än fler besök innan Midvinterglöd så att marken är ordentligt inbäddad i det vita mjuka. 

Det är så spännande nära Midvinterglöd nu. Knappa 3 veckor kvar och nu börjar den mest intensiva perioden bakom kulisserna. Allt program ska läggas sista touchen på, hela området ska fixas klart, en handfull hantverkare och akter kvar att presentera, kostymerna ska färdigställas, all rekvisita inhandlas, all teknik ska på plats, belysningen ska spikas och riggas, showerna repas...listan kan göras hur lång som helst :)  

Vi har haft som tradition att just denna tid i November smygstarta med belysningen på vår gård, och det genom att belysa vår vackra syrenbuske som står framför vårt hus med magiskt grönt ljus samt börja lysa upp med lite marschaller. Som en signal till alla förbipasserande att nu är det nära till glöden! :)

Första magiska ljuset har tänts.. nu är det nära till Midvinterglöd!

Marianne Munther medverkar på vår julmarknad där hon ställer ut sitt hantverk till försäljning. 

Glödhett välkommen till Midvinterglöds julmarknad Marianne Munther

En handfull utställare och akter kvar att presentera har vi som sagt. Med de orden vill vi då hälsa fengshuikonsulten, djurkommunikatören, reikihealern och hantverkaren Marianne Munther glödhett välkommen till Midvinterglöds julmarknad! 

Läs mer om Marianne Munther under fliken utställare 2015

Marianne Munther medverkar på vår julmarknad där hon ställer ut sitt hantverk till försäljning.