De 4 kläpparna bjuder på folkmusik i musikkvarnen

Vi fortsätter succén från förra året med musikkvarnen eller Å-kvarn som den faktiskt heter! 

Under Midvinterglöd kommer vi även detta år att ha öppet i "Engbergs Å-kvarn" där man kan sätta sig ner, värma sig en stund, köpa en matbit och lyssna till levande musik av fantastiska folkmusiker. Vi är stolta över att än ett år presentera att dessa fantastiska fyra kläppar kommer att förgylla musikkvarnen med sin närvaro och musik.

De 4 kläpparna

Vi är fyra grabbar som älskar allt som har med folkmusik och gammeldans att göra. Vi spelar mest gamla låtar från hemtrakterna i Nordanstig men brukar jazza till det i bland och lägga till någon nittonhundra- eller tvåtusentalare. Vi består av Johnnie Hassel, en duktig violinist och gitarrist som hör hemma i Gränsfors (även kallad Gränsforsräven), Emil Engberg, en duktig violinist, gitarrist och trummis som har hållit på med musiken sedan barnsben (han är en jäkel på både hårdrock och folkmusik), André Malmqvist, en tvättäkta spelman som älskar allt som har med folkmusik och stämmor att göra och Jesse Ljung, en speleman med gamla anor från Hasselaskogarna. Tillsammans bildar vi De 4 Kläpparna.

Vi hälsar de 4 kläpparna glödhett välkomna till Midvinterglöd! De 4 kläpparna uppträder preliminärt i Å-kvarnen kl.16:15-17:00 (med förbehåll för förändring i programmet)

Läs mer om de 4 kläpparna under fliken Akter 2015

Programpunkter för hela Midvintergöd släpps snart - klä er varmt för en heldag tillsammans med oss på Midvinterglöd

Program för hela Midvinterglöd kommer inom kort att annonseras ut så att ni kan planera er dag med oss på Midvinterglöd och ta del av allt som vi erbjuder för er att uppleva! Vi rekommenderar såklart att ni gör Midvinterglöd till en helhetsupplevelse och är med från början till slut :) Det vi inte nog kan rekommendera är att ni klär er superdupervarmt! På med varmaste kläderna ni bara har i era garderober, klä er varmt från topp till tå! Fryser ni kan ni värma er en stund i musikkvarnen, samt framför våra eldtunnor och låt värmen i hjärtat av alla upplevelser på Midvinterglöd sprida sig till hela kroppen :)