Konstnärinnan Elsa Sophia medverkar på Midvinterglöd

Vi är så otroligt stolta över det fantastiska utbud av hantverkare, konstnärer och medverkande akter som vi kommer att bjuda på under årets Midvinterglöd. Detta kulturella smörgåsbord med smaker, upplevelser och intryck i alla olika former, färger och uttryck. Vi hälsar konstnärinnan Elsa Sophia, eller som hon även heter Malin Svedberg glödhett välkommen till Midvinterglöd med sin konst inspirerad av surrealism och expressionism. 

Elsa Sophia ställer ut sin konst till försäljning på Midvinterglöds 12 december i Jättendal.

Elsa Sophia, egentligen Malin Svedberg, är en konstnär född i Hudiksvall som sysslar med bl.a kollageteknik, akvarell och tuschteckning, oftast blandteknik. Hon har länge varit inspirerad av surrealism och expressionism och får mycket inspiration från hennes egna drömmar då hon ibland skriver ner dessa och återgår till. Mycket skymningsidyll, porträtt samt skulptur.

I år är det första gången hon ställer ut sina målningar på Midvinterglöd. De flesta av hennes målningar är till salu samt att det kommer finnas merch, bla. vykort och smycken.

Läs mer om Elsa Sophia under fliken Utställare 2015