Konstnären och Midvinterglödarrangören Janina Stoor ställer ut konst

Ni skulle bara se allt myller nu bakom scenen! Det går hejvilt till här nu bakom kulisserna! Det röjs och riggas i logen, på gården, i huset, alla kostymer förbereds, vi har rep med kören och Leo ikväll, scenen har anlänt och stora skärmen är på väg...  det myllrar fullständigt nu! Så himla spännande!! Vi är sååå taggade!

Det är inte många poster kvar nu att lägga upp här innan det är dags för själva glöden, men några guldkorn har vi kvar att presentera. Ett av dem är är ingen mindre än konstnärinnan och Midvinterglödarrangören Janina Stoor! Det känns lite konstigt att hälsa en av arrangörerna glödhett välkommen till sitt eget evenemang, men jag gör det ändå. Så Glödhett välkommen till din Midvinterglöd Janina Stoor :) Läs mer om Janina under fliken Utställare 2015

Janina Stoor 

Konstnären, hantverkspedagogen och eldsjälen Janina Stoor kommer ha med en stor tavla på Midvinterglöd. En tavla som andas mystiken i dimman som sveper in över de mörka hälsingskogarna! Tavlan är målad till Midvinterglöds fjäderfall.

Konstnären Janina Stoor är född i Österbotten, Finland men bor numera i den hantverksrika byn Gränsfors, i vackra Hälsingland. I Nordanstig har hon nära till naturen, som ger henne inspiration och kraft. Hennes passion som konstnär är att få arbeta med händerna på alla olika sätt och Janina har en förkärlek till en del material som hon helst arbetar med, men säger att alla material står henne varmt om hjärtat. 

Janina är även den som håller i många trådar på själva Midvinterglöd när hon för tredje året i rad är konferencier under dagen! Hon är även en stark pusselbit,drivkraft och kreatör i uppbyggnaden av själva Midvinterglöd och har haft många fingrar med i spelet för att förverkliga och bygga upp Midvinterglöd sedan starten 2012!