Gröna huset och mitt skafferi hittar ni utomhus

Nu är det dagen innan Midvinterglöd och vi har två utställare kvar att presentera för er som ni finner utomhus på marknadsområdet. Där kommer ni att hitta både Gröna Huset och Mitt skafferi som står bredvid varandra. Kalle från Gröna Huset kommer att sälja bland annat rullströmming, inlagd strömming, sotare, böckling, svensk sik, rökt röding, pepparlax, hällbröd. Ulla Lahti finns med från "Mitt skafferi" och hon kommer att sälja bland annat glögg, marmelad och andra bärprodukter.

Mitt skafferi medverkar på Midvinterglöds julmarknad där hon står utomhus och säljer bland annat glöggprodukter.

Ulla Lahti / Mitt Skafferi
Stornäset 114  865 91 Alnö
070-320 22 04
Hemsidawww.mittskafferi.se

Vi hälsar Gröna Huset och Mitt Skafferi glödhett välkomna till Midvinterglöds julmarknad!