Organo hälsokaffe, té och choklad som värmer i decemberkylan

Vi kollar i kalendern och kan knappt förstå att nu har nedräkningen börjat på riktigt. Nu är vi som myror med eld under fötterna här bakom kulisserna för att få allt klart till den stora dagen när vi ska fira Midvinterglöd den 12 december i Jättendal! 

Vår julmarknad är nu till brädden fylld med härliga utställare och vi har några kvar att hinna presentera för er innan det smäller till och ni får träffa dom alla här på Midvinterglöd. 

Bland annat kommer ni att få möta Pernilla Ingman som har med sig Organo-produkter i form av hälsokaffe, té och choklad. Vad gör då ORGANO™-produkter så speciella? En föga känd ingrediens som kallas Ganoderma

Ganoderma, Lackticka på svenska, är en fantastisk svamp som ger intrycket av att vara något övernaturligt eller som om den vore tagen direkt ur en saga. Ganoderma är unik eftersom den växer på träd i skogar i de mer tropiska regionerna av Asien. På ORGANO™, producerar vi enbart den finaste kvaliteten av Ganoderma. Sådan som vuxit ostört på stockar högt i Wuyi-bergen i Kinas region Fuzhou.

Samtliga hälsodrycker innehåller Ganoderma och du kommer få tillfälle att smaka under Midvinterglöd. Vi har med oss: svart kaffe, latte, mocha, espresso, te och choklad. Vad sägs om en kopp varm choklad med grädde, marchmallows och kanel i decemberkylan?

Läs mer om Organo-produkterna under fliken Utställare 2015

http://pernilla.myorganogold.com/se-sv/