Grävlings Naturprodukter återvänder till glöden

Nu är det dags att presentera nästa utställare som ni kommer att möta på Midvinterglöds alternativa julmarknad och det är Grävlings Naturprodukter från Gräsö. Det är så glädjande att se att flera av våra fantastiska hantverkare och utställare återvänder för att medverka på vår Midvinterglöd år efter år. Vi har även många nya som hör av sig, som hört så mycket gott om glöden och vill delta och det är så fantastiskt roligt det med! Denna underbara blandning av kvalitativa utställare som vi erbjuder våra besökare att ta del av på vår alternativa julmarknad är en stor del av vår Midvinterglöd.

Grävlings Naturprodukter medverkar även i år på Midvinterglöds alternativa julmarknad 10 december i Jättendal. 

Grävlings Naturprodukter medverkar även i år på Midvinterglöds alternativa julmarknad 10 december i Jättendal. 

I vår rustika loge eller området utanför logen kommer ni att möta våra utställare / hantverkare. När ni köper hantverk av våra utställare så går era medel till att dessa hantverk kan få fortsätta att bli till, fortsätta finnas. Ni som köper är ett viktigt kugghjul i länken till att hantverkarna kan få fortsätta skapa sitt unika, äkta hantverk som är tillverkat med kärlek, passion, kreativitet och många arbetstimmar. På vår marknad får ni stifta bekantskap med alternativa konstformer, traditionellt hantverk och goda matverk. Ta er god tid till att bekanta er med allt hantverk som finns på vår marknad. Årets julklappar kommer ni att hitta på Midvinterglöds julmarknad!

Grävlings Naturprodukter medverkar även i år på Midvinterglöds alternativa julmarknad 10 december i Jättendal. 

Grävlings Naturprodukter medverkar även i år på Midvinterglöds alternativa julmarknad 10 december i Jättendal. 

Grävlings Naturprodukter medverkar även i år på Midvinterglöds alternativa julmarknad 10 december i Jättendal. 

Grävlings Naturprodukter medverkar även i år på Midvinterglöds alternativa julmarknad 10 december i Jättendal. 

Vi är glada över att presentera att Grävlings Naturprodukter är med oss även detta år och ställer ut sitt fantastiska hantverk till försäljning på Midvinterglöds alternativa julmarknad. Glödhett välkomna hälsar vi dom! Läs mer om Grävlings Naturprodukter under fliken Utställare 2016

Vi kommer med jämna mellanrum att fortsätta presentera fler utställare som ni kommer att möta på Midvinterglöd den 10 december i Jättendal!