Tävla med ditt glödväsen på Midvinterglöd

Vi har som tradition att utlysa en Midvinterglödtävling där man skapar ett fantasifullt glödväsen med hjälp av makeup, hår, kostym och rekvisita och där man är med och tävlar om att vinna fina priser, ära och att bli publikens favorit. Vi har fått in många anmälningar till tävlingen redan vilket är jättekul!! Vi är säkra på att fler väsen väntar på att få vakna till liv - så vi kallar på alla väsen som finns där ute! Kom med i vår tävling, kom med på vår glödande vinterfest!

glodvasen_midvinterglod_philippe_rendu.jpg

Tema Glödväsentävling 2016 : De fyra elementen jord, vatten, luft och eld

Årets tema på midvinterglöd är ”Femte ljuset” med inspiration från de fyra elementen jord, vatten, luft och eld! Hitta inspiration till ditt glödväsen i temat och skapa ett elementinspirerat väsen till årets Midvinterglöd. Det kan vara ett väsen från din fantasi eller från folktron, mytologier, magiska världar eller parallella dimensioner. Vi inbjuder Dig till att delta i vår årliga makeup & kostym-tävling på Midvinterglöd, 10 december 2016!

glodvasen_midvinterglod_philippe_rendu.jpg

Nybörjare, avancerad, ung som gammal - kom med i vår tävling! Alla kan vara med - endast fantasin sätter gränser för vad du kan skapa och vilket väsen du vill väcka till liv!

Läs mer om tävlingen och anmäl dig/ditt väsen till att delta eller tipsa någon som du tycker borde vara med! 

 

Glödhett välkomna alla magiska väsen! Er tid är nu!