Konsthantverkaren Eva Säfström möter ni på Midvinterglöds julmarknad

Nu är det inte många veckor kvar innan finalen är här. Finalen när vi får fira fem-årsjubileum av Midvinterglöd tillsammans med alla er som ämnar besöka oss då. Vilken resa vi har gjort med Midvinterglöd!  Så otroligt mycket fint och magiskt vi tillsammans med så många andra har skapat under dessa år och det känns superhäftigt att vi faktiskt nu ska fira 5-år. Detta kommer att bli en resa vi aldrig glömmer. Ni vet ett sådant minne som när man blickar tillbaka i sin historia kommer att minnas med värme. Det är en helt underbar känsla det, att veta att det är just dessa vackra, häftiga minnen vi även skapar just nu. 

Vårt mål med Midvinterglöd är att skapa underbara, glödheta minnen i allas hjärtan. 

Vårt mål med Midvinterglöd är att skapa underbara, glödheta minnen i allas hjärtan. 

De dagar och veckor som vi har kvar nu innan det är dags för Midvinterglöd 10 december.. jag, det är bråda dagar det. Vi har många utställare kvar att presentera för er, kostymer som ska sys klart, shower som ska repas, område som ska riggas och vi önskar varje dag att tjälen ska gå i backen så att vi får scenområdet så som vi önskar det... men på något sätt så kommer vi att få alltklart i tid. Om än det kommer att krävas en otrolig kraft innan vi är i hamn. Men vi ska även ro denna glöd i hamn, vi ska skapa en magisk dag ni sent glömmer. Det är vårt mål och vår högsta önskan. Det är det som driver oss framåt. Att få skapa glöden och dela den med er.