Frida Hallbergs magiska relationsromaner och tovade hantverk på Midvinterglöds julmarknad

Det är verkligen en så härlig blandning utställare som medverkar på vår fantastiska julmarknad under Midvinterglöd. Vi blir lika glada varje år när vi ser den fantastiska bredden och kvaliten på hantverket när vi får in ansökningar och intresseanmälningar av de som vill vara med och ställa ut sina verk och alster på vår julmarknadsdel. Ni kommer att hitta så många fina, unika julklappar på Midvinterglöd.

Vill du ställa ut och medverka på vår julmarknad som försäljare?
Är du intresserad av att vara med på vår julmarknad som utställare med ditt hantverk, konstverk, matverk.. hör då av dig till Janina Stoor på info@midvinterglod.se för att anmäla dig, det finns några platser kvar! 

Frida Hallberg medverkar på Midvinterglöds julmarknad med sina magiska kärleksromaner och tovade hantverk

Frida Hallbergs romaner "Den du var"och "Jag ropade" finner ni på Midvinterglöds julmarknad. 

Frida Hallbergs romaner "Den du var"och "Jag ropade" finner ni på Midvinterglöds julmarknad. 

Vi vill även hälsa författaren och hantverkaren Frida Hallberg glödhett välkommen till Midvinterglöds julmarknad. Frida skriver magiska kärleksromaner och skapar även tovat hantverk såsom väskor, amplar, vaser, tehuvor mm. Frida kommer att ställa ut sina böcker och sitt tovade hantverk till försäljning på Midvinterglöds julmarknad 10 december, kl. 14-19 i Jättendal, Hälsingland. Läs mer om Frida under fliken Utställare 2016

Frida Hallbergs tovade hantverk finner ni på Midvinterglöds julmarknad

Frida Hallbergs tovade hantverk finner ni på Midvinterglöds julmarknad